به گزارش خبرنگار مهر، در سالهای اخیر و به دنبال تغییراتی که در رفتارهای نسل جوان شکل گرفته است، چهارشنبه آخر سال متفاوت از مراسمی است که هر سال در این شب برگزار می شد. به طوری که در این سالها بیشتر از آنکه شاهد پیروی از سنن مخصوص این شب به یاد ماندنی باشیم، سروصداهایی را در کوچه و خیابانها می شنویم که احساس می کنیم در میدان جنگ هستیم!
این مطلب را می توان از لابه لای صحبتهای دکتر هرمز شمس، رئیس هیئت مدیره انجمن حمایت از آسیب دیدگان بینایی (اشک) شنید که مراسم چهارشنبه آخر سال را به جنگ درون شهری تعبیر کرده است.
وی با اشاره به برگزاری چنین جشنهایی به شکل دیگر در سایر کشورها، افزود: در این جشنها بدون اینکه به کسی آسیب برسد، مردم مشغول آتش بازی و شادمانی هستند.
رئیس هیئت مدیره انجمن اشک با عنوان این مطلب که 10 درصد افراد که از ناحیه چشم در حوادث چهارشنبه آخر سال آسیب می بینند نیاز به جراحی دارند، گفت: آسیبهای چشمی با 27 درصد، دومین عارضه ای است که در حوادث چهارشنبه آخر سال سلامت مردم را تهدید می کند.
این در حالی است که دکتر امین الله نیک اقبالی رئیس هیئت مدیره انجمن چشم پزشکی ایران با اشاره به عواقب ناگوار آسیبهای چشمی در حوادث چهارشنبه پایان سال که تا آخر عمر ترمیم نمی شود، گفت: یک مجروح چشمی تا آخر عمر خود بیش از 100 میلیون تومان هزینه می کند.
این متخصص و جراح چشم پزشکی با عنوان این مطلب که یک مجروح چشمی باید تا آخر عمر برای درمان چشم مصدوم خود هزینه کند، افزود: یک مجروح چشمی تا آخر عمر می بایست چند عمل انجام دهد و این مسئله علاوه بر اینکه مشکلاتی را برای او به دنبال دارد، هزینه زیادی نیز می بایست بپردازد.
نظر شما